Endine Arsenali mängija vahistati süütamiste ja ebaviisaka käitumise pärast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Eboue
Emmanuel Eboue Foto: IAN KINGTON / AFP

Endine Arsenali kaitsja Emmanuel Eboue arreteeriti laupäeval Londonis, kus endine jalgpallur oli väidetavalt tegelenud asjade süütamisega ja samal ajal ebaviisakaid ja solvavaid väljendeid karjudes.

«35-aastane Eboue on vahistatud süütamise ja solvavate väljendite karjumise eest. Mees vahistati 7. juulil kell 17:00, peale mida ta viidi Põhja-Londoni politseijaama, kus teda siiani hoitakse,» vahendas The Mirror politsei avaldust.

Eboue sõbrad on mehe pärast tõeliselt mures, ning muretsevad tema vaimse ja emotsionaalse seisundi pärast. Lisaks sellele muretsevad tema tuttavad ka selle pärast, et endisel jalgpalluril ei pruugi olla piisavalt raha, et palgata endale hea advokaat. Nimelt elas mees just üle väga kalliks läinud lahutuse.

Eboue ei ole jalgpalli mänginud alates aastast 2015, kui ta lahkus Türgi klubist Galatasaray. Peale seda viibis ta küll kuu aega ka Sunderlandis, kuid ei teinud seal ühtegi mängu, kuna enne seda sai ta ühe aasta pikkuse mängukeelu, kuna mees ei maksnud palka oma agendile. 2016 aasta lõpus tunnistas Eboue, et on omadega läbi ning üritas mängukeelu ajal sooritada ka enesetappu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles