Galerii: Äksis kihutasid võidu Eesti motokrossi tulevikulootused

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tpeeti Äksi krossirajal Eesti noorte motokrossi karikasarja viies etapp, kus osalejaid oli nii kodumaalt kui ka naaberriikidest.

Kõige häälekamalt elasid pealtvaatajad raja ääres kaasa kõige pisematele krossisõitjatele, kes kihutasid võidu 50 PW/Mini klassis, kus jagus omajagu põnevust.

Nimelt läks esimeses sõidus võistlust pärast starti juhtima Äksi motoklubi sõitja Robin Robert Mooses ning tema edu kodurajal konkurentide ees oli keset sõitu kasvanud juba mäekõrguseks.

Siiski läks Mooses liidripositsioonil liiga uljaks ning pärast üht hüpet kaotas poiss krossitsikli üle kontrolli ning kukkus külili. Kuigi abistajad tõstsid Moosese tsikli uuesti püsti ja poiss sai õige pea sõitu jätkata, oli esikoht selleks ajaks läinud.

Sõidu võitis 50PW/Mini klassis KTM Racing Teami sõitja Romet Jundas, kellele oli see elu esimene poodiumikoht. Päeva kokkuvõttes oli teine Theo Kolts (KTM, Vihur Motosport) ja kolmas Edvin Jürgen (Husqvarna, Viljandi VMK).

Kokkuvõtet ja tulemusi motokrossi noorte karikasarja Äksi etapist saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles