MM-finaalmängul saadab ühe jalgpallistaari staadionile Tartu poiss Tristen

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tristen Kool. 
Tristen Kool. Foto: Kristjan Teedema

Ülenurmest pärit esimese klassi lõpetanud Tristen Kool on üks 22 õnnelikust lapsest, kellel on võimalus 15. juulil Moskvas toimuvas jalgpalli MM finaalis jalgpallistaar staadionile saata. 

«Kui saaksin minna staadionile koos Harry Kanega, oleks super!» ütles Tristen. Poisi sõnul ootab ta reisi väga ja tahab näha finaalis mängimas oma kahte lemmikmeeskonda – Prantsusmaad ja Inglismaad.

Tristen sõidab koos isaga Moskvasse 13. juulil, kus veedab koos 21 teise lapsega üle maailma kaks päeva. Reedel ja laupäeval vaadatakse Moskvas ringi ja lastele toimuvad erinevad tegevused, näiteks sõbralik omavaheline jalgpallimäng. Suur osa pühapäevast kulub Tristenil staarisaatja tähtsaks ja vastutusrikkaks ülesandeks valmistumiseks, kui harjutatakse läbi finaalmängu eelset tseremooniat.

Jalgpallitiim ja jalgpallur, keda Tristen pühapäeval staadionile saadab, selgub aga vahetult enne mängu, et hoida viimase hetkeni põnevust. Pärast ametliku mängueelse tseremoonia lõppu saab Tristen koos isaga finaali eraldi istekohtadel vaadata. 

Tristen Kool võitis ainulaadse võimaluse tänavusele FIFA MM finaalmängule minna Staarisaatja üritusel, mis toimus tänavu aprillis Eesti Jalgpalli Liidu hallis. Võitjale ja tema vanemale tagas McDonald’s reisi Moskvasse koos majutuse ja eraldi programmiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles