Horvaatia koondise ründaja maksis kinni oma kodulinnas peetud pidustused

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Mandzukic
Mario Mandzukic Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Horvaatia koondis võitis laupäeval MMi veerandfinaalis Venemaad ja pääses nii edasi poolfinaali. Horvaatia mängis viimati MMi poolfinaalis 20 aastat tagasi. Selle puhul otsustas Horvaatia koondise ründaja teha oma kodulinna rahvale kingituse.

Horvaatia ründaja Mario Mandžukic otsustas, et tema maksab kinni fännide poolt kodulinnas Slavonski Brod'is peetud pidustused. Paljud Horvaatia toetajad kogunes linna, et üheskoos vaadata horvaatide jaoks ülitähtsat kohtumist, mis lõpuks penaltitega võideti. Suur osa toetajatest ei pidanud paljuks jääda ka linna edukat võitu tähistama.

Mandžukic maksis kinni 4000 eurose arve, mis tekitati linnas olevas ametlikus fännitsoonis. Horvaatia ründaja andis ürituse korraldajatele käsu jagada ära kogu tema poolt kinni makstud õlu. Hetkel pole veel teada, kas Mandžukic sama tempu ka uuesti teeb, aga tõenäosus selleks on suhteliselt suur.

See ei ole esimene kord, kui Mandžukic oma kodumaal selliseid kingitusi teeb. Näiteks on ta varem annetanud üle 20 000 euro kohalikele tuletõrjujatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles