McCain andis oma hääle Phoenixis

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklaste presidendikandidaat John McCain.
Vabariiklaste presidendikandidaat John McCain. Foto: AP / Scanpix

Vabariiklaste presidendikandidaat ja üks Ühendriikide tuntumaid senaatoreid John McCain andis oma hääle koduosariigi Arizona pealinnas Phoenixis.


McCain ilmus USA suuruselt kuuendas linnas asuvasse valimisjaoskonda koos oma naise Cindy Hensleyga ning neid ümbritsesid sadakond fotograafi ja ajakirjanikku, vahendas AFP.

Vabariiklased valisid Arizona senaatori McCaini oma presidendikandiaadiks septembri esimesel nädalal St. Paulis toimunud parteikongressil.

72-aastasest Vietnami sõja veteranist McCainist saaks valimisedu korral vanim esimest ametiaega alustav Ühendriikide president.

McCain loodab kindlasti oma paremkonservatiivse koduosariigi valijaskonna häältele, sest viimaste arvamusküsitluste kohaselt edestab McCaini pearivaal demokraat Barack Obama teda kaheksast võtmeosariigist viies.

McCain kandideeris vabariiklaste presidendikandidaadiks juba 2000. aastal, kuid kaotas parteisiseses võitluses ametist lahkuvale presidendile George W. Bushile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles