Baltikumi parimad krossisõitjad stardivad nädalavahetusel Kiviõlis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel kogunevad eesti parimad krossisõitjad Kiviõlis.
Sel nädalavahetusel kogunevad eesti parimad krossisõitjad Kiviõlis. Foto: Motostart Photography

Eeloleval laupäeval ja pühapäeval jätkuvad Eesti motokrossi meistrivõistlused Kiviõlis, kus siiani on peetud mitmeid aastaid külgvankrite MM-etappi ning tänavu toimus juba ka korvide ja quadide meistrivõistluste avaetapp.

Ühel Eesti kiiremal ja huvitavamal rajal on kohal kõik meie tippmehed ning sarnaselt eelmistele etappidele ka Läti, Leedu, Soome, Venemaa ja teiste riikide sõitjad.

Eesti parimatest on laupäeval Kiviõlis stardis viimastel aastatel Eesti rahvuskoondise eest võistelnud Tanel Leok, Harri Kullas,  Priit Rätsep ja Erki Kahro. Lisaks nendele on võistlemas ka tänavu Euroopa radadel tegusid teinud Andero Lusbo, Karel Kutsar, Meico Vettik.

Eesti sõitjatele tulevad kindlasti konkurentsi pakkuma meie lõunanaabrid eesotsas pikalt MM-karusselis võistelnud Matiss Karroga, kes liitus hiljuti Tanel Leoki A1M Husqvarna meeskonnaga.

Pühapäeval võistlevad Kiviõlis aga kolme- ja neljarattaliste klasside sõitjad nagu näiteks tänavu MM-poodiumit külastanud korvipaar Kert Varik ja Lauris Daiders ning quadidel valitsev Euroopa meistri Kevin Saar. Nendega lähevad vastamisi kõik teised Eesti, Soome ja Läti parimad sõitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles