Viie lapse ema sai gümnaasiumi lõputunnistuse 20 aastat hiljem

Kristi Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abituriendi argipäev. Väikesed lapsed nõuavad palju tähelepanu. Ka koogiteol on lapsed Maribel ja Lauri ema aitamas. Aeg iseendale saabub siis, kui lapsed on õhtul magama pandud.
Abituriendi argipäev. Väikesed lapsed nõuavad palju tähelepanu. Ka koogiteol on lapsed Maribel ja Lauri ema aitamas. Aeg iseendale saabub siis, kui lapsed on õhtul magama pandud. Foto: Kristi Ilves

Jaanipäeva eel seisis uues roosilises kleidis Karoliina Maisla, lillesülem käes ja gümnaasiumitunnistus peos, teiste õnnelike koolilõpetajate seas Tarvastu gümnaasiumi lõpuaktusel. Saalis elasid tema tähtsündmusele kaasa abikaasa ja viiest lapsest neli. Ajast, mil tema koolitee katkes, oli möödunud 20 aastat.

Pärast Suislepa kooli lõpetamist käis Karoliina Maisla mitmes koolis õnne proovimas. Viimane oli Õisu kutsekool, mis jäi pooleli 1998. aastal, kui sündis tütar Triin. Siis läks elu täiskäigul edasi, sündisid järgmised lapsed ja kool jäi tagaplaanile. Tundus, et rong on läinud. Aastatega tekkis naisel aga järjest suurem soov keskkool ära lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles