Loomapiinajad tapsid kassi pesumasinas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulkuvaid kasse ohustavad loomapiinajad.
Hulkuvaid kasse ohustavad loomapiinajad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Paar päeva tagasi juhtus Sakus ühes kortermajas võigas lugu, kus kohalikud loomapiinajad sulgesid kassi vana pesumasina trumlisse, nii et loom lämbus.

Looma avastas omanik koju tulles, leides trepikojas vedeleva pesumasina peale rohelise vildikaga kirjutatud sõna «KASS», ning masinast oma surnuks lämbunud lemmiklooma, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Omanik ütles loomakaitse seltsile, et lasi oma lemmiku eelmise päeva hommikul õue jalutama, järgmisel hommikul ta kassi enam ei leidnud.

Loomakaitse seltsi juht Tania Selart ütles, et selts lasi kassi lahata, aruandest selgus, et loomal väliseid vägivalla tunnuseid ei olnud ning veterinaari arvamuse kohaselt võis kassi surm olla põhjustatud lämbumisest.

Eesti Loomakaitse Selts teeb avalduse politseile kriminaalmenetluse algatamiseks looma suhtes toime pandud lubamatu teo kohta julmal viisil ja loodab, et politsei leiab ka süüdlase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles