Standard: tulekahju ei põhjusta tõrkeid lepingute täitmisel

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Standardi mööblilao põleng.
Standardi mööblilao põleng. Foto: kaader Reporter.ee videost

Eile õhtupoolikul puhkenud tulekahju Marja tänaval asuval ASi Standard mööbli valmistoodangu laohoone katusel põhjustas ettevõttele vähe kahju ning sõlmitud lepingute täitmisel tõrkeid ei tule.

«Täna hommikul alustati koristamistöid ning laos oleva valmistoodangu võimelike kahjude hindamist. Võib öelda, et tänu kiirele reageerimisele ning päästeametnike professionaalsusele olid kahjud suhteliselt minimaalsed,» lausus ASi Standard juhatuse liige Priit Tamm.

«Veekahjustused on väiksed, pigem said pakendid suitsukahjustusi. Sisuliselt ei tule tõrkeid sõlmitud lepingute täitmisega. Laost kauba väljastamine jätkus kohe hommikul. Kliendid muretsema ei pea.»

Priit Tamm lausus, et põles lao katus, mitte laohoone ise. «Tulekahju sai alguse ilmselt samal päeval toimunud katuse parandustöödest.»

«Standardi jaoks oli tegemist õnneliku õnnetusega, millele suudeti aegsasti jaole saada tänu meie teise vahetuse töötajate õigele käitumisele ning päästeteenistuse operatiivsusele,» märkis Priit Tamm.

Tulekahjus sai kannatada hoone katus umbes 70 ruutmeetri ulatuses ja sisekonstruktsioonid 20 ruutmeetri ulatuses. Tule levikut siseruumides takistas käivitunud sprinklersüsteem. ASi Standard koge vara oli ja on kindlustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles