Mäletad veel 2-aastast jõnglast, kes suitsetas 40 sigaretti päevas? Selline näeb ta igatahes välja nüüd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardi Rizal 2-aastasena.
Ardi Rizal 2-aastasena. Foto: AHMAD NAAFI / AFP

Kaheksa aastat tagasi raputas maailma uudis 2-aastasest pisipõnnist, kes suitsetas päevas vähemalt 40 sigaretti. Väikesest suitsetavast jõnglasest on aga aastatega saanud tubli koolijüts. Vaata, milline näeb ta välja nüüd!

Indoneesiast pärit Ardi Rizal oli vaid 2-aastane, kui internetti tekkis video temast suitsu kimumas. Ahelsuitsetajast pisipõnn võis päevas probleemideta kuni 40 sigaretti tõmmata. 

Rizal sai suitsetamisest lahti, kui ta oli 5-aastane. Ent see pole poisi jaoks lihtne olnud, sest ta asendas ühe sõltuvuse teisega, hakates suitsetamise asemel rohkelt kiirtoitu tarbima. Seetõttu võttis ta kiiresti ka väga palju juurde ning oli tugevalt ülekaaluline.

Õnneks seljatas poiss ka selle raskuse ning on saavutanud tavakaalu. Hetkel on ta 10-aastane ja palju tervislikuma eluviisiga poiss, kes keskendub kooliõpingutele. 

Vaata videost, milline näeb Ardi välja nüüd:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles