Pallasti tänaval toimuvad alates kolmapäevast kaevetööd

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pallasti tänav tehakse korda pärast soojatorustiku remonti.
Pallasti tänav tehakse korda pärast soojatorustiku remonti. Foto: Mihkel Maripuu

Seoses kaugküttetorustiku ehitustöödega Pallasti tänaval Majaka tänava ja Asunduse tänava ristmike vahelisel lõigul suunatakse buss 39 alates 15. juuni tööpäeva algusest kuni 22. juuli tööpäeva lõpuni ümbersõidule.

Liini 39 autobussid sunatakse mõlemal liiklussuunal ümbersõidumarsruudile Lubja tänav, Lasnamäe tänav, Asunduse tänav ja Pallasti tänav. Majaka peatus tehakse ümbersõidu ajal mõlemal liiklussuunal Lasnamäe tänaval Majaka tänava ja Asunduse tänava vahelisel lõigul.

Täna toimub Lasnamäe linnaosavalitsuse, linna kommunaalameti ja transpordiameti esindajate nõupidamine, kus pannakse paika Pallasti tänava täpne ümbersõiduskeem ning antakse sellest ka linlastele teada.

Pärast soojatorustiku paigaldamist tehakse Pallasti tänav korda. Vastav projekt on olemas. Renoveerimistöid oleks alustatud juba eelmisel suvel, kuid enne soojatorustiku paigaldamist ei olnud mõtet seda teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles