Schumacher: õige taktika aitas mind nii kõrgele kohale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher Montreali etapil boksist väljumas.
Michael Schumacher Montreali etapil boksist väljumas. Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher tegi Montreali etapil oma selle hooaja parima võistluse, kui ta ületas finišijoone neljandana.

«Lahkun siit võistluselt nii, et üks silm nutab ja teine naerab, kuna ma ei tea, kas peaksin rõõmustama või kurvastama,» rääkis Mercedese piloot Schumacher pärast võistlust Sky Sportsile.

Schumacher hoidis võistluse lõpu eel isegi teist kohta, kuid lasi siiski Jenson Buttoni ja Mark Webberi endast mööda.

«Kuna olin võistluse lõpu eel teisel kohal, siis oleksin loomulikult hea meelega ka poodiumile tõusnud. Arvan, et võin siiski olla tulemuse üle õnnelik,» sõnas Schumacher. «Õige strateegia aitas meil pärast kordusstarti nii kõrgele tõusta, olen meie meeskonna üle väga uhke.»

Teatavasti peatati eile võistlus pikaks ajaks, kuna tugeva vihma tõttu ei olnud võimalik lihtsalt sõita. «Tahaksin tänada ka publikut, kes jäid vaatama keerulistele oludele võistlust vaatama. See oli muljetavaldav ja mul on hea meel, et suutsin neid lõbustada,» lisas Schumacher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles