Kevadistungjärgul ei saanud sõna suust Tiidus ja Sibul

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu
Riigikogu Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu kodulehel põhineva statistika järgi ei esinenud ühegi sõnavõtu ega kõnega täna lõppenud kevadistungjärgul vaid IRLi fraktsiooni kuuluv Priit Sibul ja Reformierakonna saadik Urve Tiidus.

Sibul selgitas ERR Uudistele, et rääkis end huvitavatest teemadest komisjonis ega läinud saali aega täis rääkima, komisjonitöö tõi vaikimise selgituseks ka Urve Tiidus.

Tagasihoidlikult ehk vähem kui neli korda esinesid suures saalis veel Margus Hanson (RE), Aare Heinvee (RE), Andres Herkel (IRL), Remo Holsmer (RE), Jüri Jaanson (RE), Tõnu Juul (RE), Siim Kabrits (IRL), Aivar Kokk (IRL), Peeter Kreitzberg (SDE), Kalvi Kõva (SDE), Peeter Laurson (IRL), Kalev Lillo (RE), Meelis Mälberg (RE), Tõnis Palts (IRL), Juku-Kalle Raid (IRL), Indrek Saar (SDE), Andre Sepp (RE) ja Ülo Tulik (IRL).

Kui riigikogu juhatuse liikmed välja jätta, võtsid aktiivsemalt sõna rahanduskomisjoni esimees Sven Sester (IRL, 118 esinemist) ning sama komisjoni liige Aivar Sõerd (RE, 111).

Statistiline suur number tuleb aga sellest, et just nemad on kandnud komisjoni esitatud eelnõusid riigikogu puldis ette ning vastanud saadikute pärimistele – iga küsimuse vastus on läinud kõnena kirja, selgitas riigikogu pressitalitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles