Tallinki laeva miljones reisija sai toreda üllatuse osaliseks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallink

Eile täitus Tallinki kiirlaeval Megastar oluline verstapost, kui kell 10:30 Helsingist Tallinna poole väljuva laeva pardale astus tänavuse aasta miljones reisija, oma värske abikaasaga Euroopas mesinädalaid pidav hiinlanna Xinyue Xu.

Megastari kapten Vahur Sõstra ja intendant Hendrik Väli kinkisid Xinyue Xule laeva vahuveini ning järgmise aasta lõpuni kehtiva Tallinn-Helsingi päevareisi kinkekaardi. Lisaks sai Xinyue Xu koos abikaasaga kapten Sõstra juhendamisel tuuri Megastari kaptenisillal.

«Arvestades üha kasvavat Aasiast pärit turistide arvu meie laevadel oli äärmiselt vahva üllatus, et miljones reisija oli pärit just Hiinast. Tore oli ka see, et üllatuse osaliseks said äsja abiellunud ning saime omalt poolt nende pulmareisi veelgi meeldejäävamaks teha,» sõnas Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link. 

Foto: Tallink

Tallinki laevadel on sel aastal reisinud juba üle 250 000 Aasiast pärit reisija, väga suur osa neist just Hiinast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles