Tartlane saavutas Euroopa Meistrivõistlustel viienda koha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Meistrivõistlused bowlingus seenioritele (ESBC 2011) saavutas tartlane Udo Sulp viienda koha.
Euroopa Meistrivõistlused bowlingus seenioritele (ESBC 2011) saavutas tartlane Udo Sulp viienda koha. Foto: Erakogu.


Euroopa Meistrivõistlused bowlingus seenioritele (ESBC 2011) peeti sel aastal Iisraelis, Haifas  17.-26.juunini. Kahekümnendal juubelivõistlusel osalesid kokku 20 riigi 352 sportlast.



Üheksa võistluspäeva jooksul selgitati parimad mängijad  nii individuaalmängus, paarismängus kui ka triode arvestuses. Võistlused toimusid kahes erinevas saalis ja erineva õliprofiili peal.


All Events´i arvestuses ehk kõigi kolme mängubloki kogusumma järgi said kuus parimat meest õiguse mängida Masters finaalis euroopa meistritiitli peale. Tartlane Udo Sulp pääses Masters finaali viiendana. Peale eestlase olid kuue parema hulgas prantslane, itaallane, kaks soomlast ja norra mängija. Finaal mängiti Round-Robini mänguformaadis ehk kõik kõigiga omavahelinel läbi. Kogu võistluse jooksul kogutud punktid tulid kaasa. Pingelise võistluse võitis norrakas John Aarre. Udo Sulp suutis oma kohta säilitada ja tuli viiendale kohale. Sel aastal jagati medaleid kõigile kuuele finalistile.


Lisaks selle aasta viienda koha medalile on Udol Euroopa Meistrivõistluste medalikollektsioonis kaks meistrikulda, paarismängu pronksmedal ning individuaalne pronksmedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles