Juhiloata naisel polnud aega autokoolis käia

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eile hommikul Pärnus politseile vahele jäänud noor naine õigustas pidevat juhiloata sõitu sellega, et tal pole tööl käies aega autokooli minna.

Eile hommikul kell 10.45 peatas politseipatrull Pärnus sõiduauto BMW, mida juhtinud naisel puudus juhtimisõigus ning 22-aastast naist on selle eest juba mitu korda karistatud, kirjutab Pärnu Postimees.

Patrullpolitseinikud Peeter Nurmis ja Tauno Väljaots rääkisid kohtus, et palusid naise politseiautosse ning kõigepealt rääkisid talle, et kuna tegemist on juba mitmenda analoogse rikkumisega, võib tema tee varsti kohtu ette viia. «Tahaks näha,» kostnud naine vastuseks. Kohtu ette jõudis naine paar tundi hiljem.

Seal polnud naisel oma õigustamiseks suurt midagi öelda peale selle, et pole saanud autokoolis käia, sest peab kogu aeg Soomes tööl olema. Esimese trahvi juhiloata sõidu eest sai ta juba nelja aasta eest.

Politsei vanemkomissar Imre Veber taotles naisele 15 ööpäeva aresti. Veber ütles, et naine on küll korrektselt tasunud talle varem määratud trahvid, kuid pole neist järeldusi teinud ja näib arvavat, et raha eest saab kõike.

Kohus mõistis naisele viis päeva aresti, mida ta alates eilsest juba kannab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles