Horvaatia keskkaitsja kordab MMi finaalis Thierry Henry saavutust

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren.
Dejan Lovren. Foto: YURI CORTEZ / AFP

Liverpooli jalgpalliklubi ja Horvaatia koondise keskkaitsja Dejan Lovren jõuab märkimisväärse tähiseni, kui mängib samal aastal nii Meistrite liiga kui ka maailmameistrivõistluste finaalis.

Liverpool jäi selle aasta mai viimasel nädalavahetusel Meistrite liiga finaalis, kus äsja end üheks maailma parimaks keskkaitsjaks nimetanud Lovren rassis kogu mängu, 1:3 alla tiitlikaitsjale Madridi Realile. Eeloleval pühapäeval kohtub Horvaatia maailmameistrivõistluste finaalis Prantsusmaaga, kus Lovren kuulub ilmselt Horvaatia algkoosseisu.

Varem on Inglismaa klubi mängijatest osalenud samal aastal Meistrite liiga ja maailmameistrivõistluste finaalis vaid prantslane Thierry Henry. Tema jäi mõlemas finaalis kaotajaks. Henry toonane tööandja Londoni Arsenal kaotas aastal 2006 kuningliku eurosarja finaalis oma hilisemale leivaisale Barcelonale 1:2 ning maailmameistrivõistluste finaalis tunnistasid prantslased itaallaste paremust penaltiseerias.

Kas ajalugu kordub ja teine Inglismaa klubi mängija, kes samal aastal osalenud kahes suures finaali, jääb kaotajaks? See selgub pühapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles