AS Webmedia ja AS Webmedia Group ühinevad

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nortali asutaja Priit Alamäe.
Nortali asutaja Priit Alamäe. Foto: Liis Treimann.

Eesti suurim tarkvaraarendaja AS Webmedia ja selle emafirma AS Webmedia Group ühinevad täna üheks ettevõtteks.


Ühinenud ettevõtte nimeks saab AS Webmedia Group, ühtlasi jääb Webmedia Group emafirmaks ettevõtte teistele üksustele muudes riikides.

«AS Webmedia ja AS Webmedia Group ühendamisega lihtsustame ettevõtte struktuuri ja liigume suurema grupisisese integreerituse suunas.

Webmedia Group jääb meie kontserni emaettevõtteks ning juhatusse hakkavad kuuluma kõigi oluliste äriliinide ja valdkondade eest vastutajad,» ütles Webmedia Groupi asutaja ja juhatuse esimees Priit Alamäe.

AS Webmedia Groupi uude juhatusse hakkavad kuuluma Priit Alamäe (juhatuse esimees, CEO), Taavi Kotka (Eesti ärisuuna juht), Jorma Kallio (Soome ärisuuna juht), Andre Krull (uute turgude ärisuuna juht), Hanno Hussar (grupi operatsioonide juht, COO), Neringa Narbutiene (finantsjuht, CFO).

Alamäe sõnul on 2011. aastal oodata olulist käibe- ja kasuminumbrite tõusu, mis tuleneb nii CCC Corporationi ja Webmedia ühinemisest kui ka orgaanilisest kasvust. Webmedia Groupi käive 2010. aastal oli 235 miljonit krooni, puhaskasum 30,6 miljonit krooni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles