Nooruke Ricciardo asendab Silverstone'is Karthikeyanit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo Foto: SCANPIX

Hispaania F1 tiim HRT andis austraallasele Daniel Ricciardole tema 22. sünnipäeval unistuste kingituse, võimaldades tal debüteerida F1 autos Silverstone´i etapil, asendades India sõitjat Narain Karthikeyanit.

HRT sõnas oma avalduses, et Ricciardo, kelle sünnipäev on täna, 1.juulil, on saamas ametlikuks sõitjaks, koostöös Red Bull Racinguga, vahendab Eurosport.

HRT lisas: «Ricciardo unistus on täitumas, tal on lõpuks ometi võimalus istuda F1 autosse.»

2009. aastal Briti vormel-3 sarja võitnud Ricciardo oli uudise üle väga õnnelik. «See on unistuse täitumine, et saan esimest korda elus võistelda F1 autoga, pidin ennast paar korda näpistama, enne kui aru sain, et see kõik on tõeline,» sõnas Ricciardo. «Suudan vaevu võistlust ära oodata, see on minu jaoks uus väljakutse, uus kogemus ning uus tiim, kuid üritan kõigest sellest kindlasti maksimumi võtta.»

Karthikeyan, ainus India päritolu F1 võidusõitja, kellel on õnnestunud punkte noppida, jääb koos tiimikaaslase, itaallase Vitantonio Liuzziga ametlikuks sõitjaks.

Karthikeyan naaseb rajale oma koduetapil New Delhis selle aasta oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles