Tantsupidu pole veel välja müüdud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupeo peaproov
Tantsupeo peaproov Foto: Liis Treimann

Vastupidiselt levivatele kuulujuttudele pole noorte tantsupidu juba välja müüdud. Kõikidele etendustele on veel pileteid võimalik osta.

«Tantsupidu pole välja müüdud. Kõikidele etendustele on veel pileteid saadaval,» lükkas pidude kommunikatsioonijuht Sten Weidebaum kuulujutud ümber.

Tema sõnul on vabu pileteid kõikidel piletimüüjatel nagu Piletilevi, Piletimaailm ja Ticketpro.

Weidebaum palus tantsupeo publikul aega varuda ning juba väravas kaartide abil selgeks teha, kus määratud istekoht asub ning kuidas sinna jõuda.

Ta meenutas, et ilm võib laulu- ja tantsupeo kontsertide ajal olla meeletult kuum. Seetõttu tuleks end päikse eest varjata, eriti pead mütsi või rätiga kattes. Lisaks tuleks palju vett juua, paha ei tee ka enda veega kastmine, vahendas infojuht meeditsiiniteenistuse soovitusi. Tänu heale teavitustööle pole kuum ilm seni proovides tervisemuresid põhjustanud.

Lauluväljak avatakse täna noorte XI laulu- ja tantsupeo «maa ja ilm» avakontserdi publikule kell 18.00. Tantsupidu algab kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles