Savisaar andis politseikoolis üle omanimelise stipendiumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppejõud Urmas Krüger on Edgar Savisaare stipendiumi pälvinud ka varem kolmel korral.
Õppejõud Urmas Krüger on Edgar Savisaare stipendiumi pälvinud ka varem kolmel korral. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinna linnapea Edgar Savisaar andis Paikuse politseikooli kollektiivi valitud parimale õppejõule ja kadetile üle omanimelised stipendiumid.

Tänavu pälvisid stipendiumi politseikolledži karistus- ja menetlusõiguse õppetooli lektor Urmas Krüger ja politseikooli lõpetanud Kirly Kadastik. 10 000 krooni suurune stipendium jaotub võrdselt kooli õpilasomavalitsuse valitud kadeti ja aasta õpetajaks nimetatu vahel.

«Omanimelise stipendiumiga soovin tunnustada ja toetada noorte politseinike ettevalmistamist ning nende tublisid õpetajaid, kes meie riigi turvalisuse eest on otsustanud seista nüüd ja tulevikus,» märkis Savisaar.

Urmas Krüger õpetab politseikadettidele uurimismetoodikat. Ta oli üks esimesi Paikuse politseikooli mittekoosseisulisi õpetajaid juba 1990. aastal, mil ta töötas prokuratuuris. Urmas Krüger on Edgar Savisaare nimelise stipendiumi pälvinud eelnevalt kolmel korral, mil ta valiti aasta õpetajaks 2003., 2006. ja 2007. aastal.

Kadeti stipendiumi pälvis sel aastal politseikooli lõpetanud Kirly Kadastik, kes oli koolis õppides ühiskondlikult väga aktiivne, osales õpilasomavalitsuse töös esinaisena ning tutvustas huvilistele politseiametniku eriala. Pärast politseikooli lõpetamist asus Kadastik teenistusse Lõuna politseiprefektuuri.

Edgar Savisaar asutas omanimelise stipendiumi parimale kadetile ja õppejõule 1998. aastal. Tänavu andis Savisaar omanimelise stipendiumi üle kümnendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles