Laste suvelaager võib maksta soojamaareisi hinna (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mereklubi Merelaager Paldiski lähedal Laokülas.
Mereklubi Merelaager Paldiski lähedal Laokülas. Foto: Küllike Rooväli

Nädal lastelaagris võib vanematele maksta nii 50 kui ka 200 eurot, leidub ka kahe nädala pikkusi ja ligi 300 eurot maksvaid laagreid. Mitme lapsega pered peavad otsustama, kas saata lapsed laagrisse või kulutab pere selle raha hoopis näiteks soojamaareisile.

Enamik valdu, linnu ja linnaosi korraldab suve jooksul oma kandi lastele vähemalt ühe laagri. Linnalaagreid leidub nii päevaseid kui ka nädalasi. Päevaseks ajaks kogunevas linnalaagris saab laps ühe korra süüa, mitmepäevases laagris toidetakse lapsi kolm korda päevas.

Finantsvaldkonnas töötav ja 11-aastast Christiani kasvatav Katre Avent pani poja Tallinna Kristiine linnaosa linnalaagrisse tänavu juba neljandat aastat. Linnalaagrile lisaks võtab poiss osa oma kooli, 32. keskkooli spordilaagrist. Kui viiepäevane linnalaager läks maksma 68 eurot, siis Lõuna-Eestis toimuva kooli spordilaagri hind oli 150 eurot.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles