Arsenal hakkab tippmängijatest tühjaks jooksma?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Nasri
Samir Nasri Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi on nõus Arsenalile välja käima 27 miljoni naela suuruse summa (ligi 30 miljonit eurot), ostmaks meeskonda kaks Prantsusmaa esindajat Gael Clichy ning Samir Nasri.

Prantslasest kaitsja Clichy eest on Manchester City nõus maksma 7-miljonit naela (ligi 8 miljonit eurot), temast võib ühtlasi saada ka  esimene suur nimi sellel suvel, kes Arsenalist lahkub, vahendab dailymail.

Kui teine Prantsusmaa esindaja Nasri oma praeguse koduklubiga lepingupikendamiseni ei jõua, on Arsenalil raske keelduda City ahvatlevast pakkumisest. Arsenali keskväljamees vihjas ka ise võimalikule klubivahetusele, sõnades: «Ma tulin Inglismaale võitmaks karikaid, ma ei ole oma karjääri jooksul võitnud midagi peale 2004.aastal toimunud U17 Euroopa meistrivõistluste.» «Me praegu juba teenime suuri summasi, aga eesmärk ei ole raha vaid teha suurt karjääri ning võita karikaid, vot see on kõige tähtsam.»

Arsenalist võib lahkuda ka kolmas mees, Hispaanlasest mängumees Cesc Fabregas keda noolib FC Barcelona. Klubi on Fabregase eest nõus maksma 35 miljonit naela (ligi 39 miljonit eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles