ManCity ostis Arsenalist olulise mängumehe ja jahib ühte veel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gael Clichy esindab uuest hooajast Manchester City't.
Gael Clichy esindab uuest hooajast Manchester City't. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi ostis Londoni Arsenalist vasakkaitsja Gael Clichy. 25-aastase Prantsusmaa koondislase üleminekusummaks oli väidetavalt kaheksa miljonit eurot.

Clichy läbis juba täna hommikul Manchesteris ka meditsiinilise ülevaatuse ning nüüdseks on ka leping sõlmitud, kirjutab Eurosport.

«Olen väga õnnelik, et liitun sellise suure klubiga. Ma loodan, et suudan tuua meeskonda juurde kvaliteeti. Meil on fantastiline meeskond ja usutavasti saame veel paremaks,» teatas City kodustaadionil juba uue tööandja särgiga poseerinud Clichy.

Teatavasti pole Clichy ainus Arsenali mängija, keda City endale tahab. Manchesteri klubi järgmiseks sihtmärgiks on poolkaitsja Samir Nasri, kelle siirdumist City’sse peetakse samuti küllaltki tõenäoliseks.

Mäletatavasti on City ka varasemalt Arsenalist endale mängijaid soetanud. 2009. aastal võtsid sellise teekonna ette Emmanuel Adebayor ja Kolo Toure.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles