«Kadi kasutas teda jõhkralt ära!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi Vaikma
Kadi Vaikma Foto: orkut.com

Üleeile õhtul tapetud 22-aastase Kadi Vaikma tuttavate sõnul ei osanud nad Kadi ja 57-aastase arsti Hillar Imeliku omapärase suhte sellist lõppu küll iial karta, kuid oletavad, mis mehe mõrvani võis viia.


«Kadi oli lõbus, omamoodi lapselik, kuid mitte just hea inimene,» nentis üks Kadit viimased kolm-neli aastat tundnud inimene, kes soovis jääda anonüümseks. «Seda meest tundis ta juba mitmeid aastaid, kuid mis suhe neil täpselt oli, jäi vist kõigile tuttavatele arusaamatuks.»



Põlvamaalt Verioralt pärit Kadi, kes elas vahepeal Tartumaal Luunjas oma tädi juures ja viimasel ajal Tartus Hillari korteris, oli tuttavate sõnul probleemne tüdruk.



«Ta kippus varastama, seetõttu ta lasti ka vähemalt kahest töökohast lahti. Samuti armastas ta palju pidutseda ja alkoholi tarbida,» märkis tuttav.



Muu hulgas näiteks infoliinis 1182 klienditeenindajana töötanud Kadi viimasel ajal tööl ei käinud, kuid rahapuudust tal ei paistnud olevat.



Mitmete anonüümsust palunud tuttavate sõnul pidas teda üleval Hillar, kellega neil oli väga kummaline suhe.



«Kadi ise kutsus teda onuks,» märkis üks tuttav. «Ta ei öelnud kunagi tema nime ja ei näidanud teda sõpradele. Kuid me teadsime, et see vanem mees oli tema sponsor.»



Samas kahtlevad Kadit tundnud inimesed, kas veidral paaril üldse mingeid intiimsuhteid oli. «Kadi kasutas teda lihtsalt jõhkralt ära,» rääkis kauaaegne tuttav Postimehele.



Tema sõnul hoidis Hillar Kadit väga, toetas kõiges, aitas hädades. Aeg-ajalt küll vihastades Kadi käitumise peale, kuid ikka ja alati andestades.



«Minu meelest oli Kadi talle lapse eest,» pakkus tuttav. «Kuid Kadi elas vaid iseenda nimel.»

Copy
Tagasi üles