Õllesummer ei leidnud The Cranberriesele asendajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer Tallinna lauluväljakul
Õllesummer Tallinna lauluväljakul Foto: Jelena Rudi

Õllesummeri korraldajad teatasid, et nad ei suutnud lühikese ajaperioodi tõttu leida The Cranberriesele asendusartisti.

«Täna kella 15ks peatas Õllesummeri korraldustiim läbirääkimised võimalike The Cranberriese asendusartistidega. Vaatamata korraldaja suurtele pingutustele, osutus nii lühikese ajaperioodi tõttu transpordilogistika lahendus võimatuks,» ütles Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens.

«Eile õhtuks olid meie läbirääkimised esinemise suhtes jõudnud edasi mitmete välisartistide esindajatega nii Euroopast kui USAst. Tuntud nimedest kõige rohkem oleks meile sobinud Blondie ja Robyn,» kommenteeris Hekkonens.

«Kõik head nimed on kas parasjagu tuuril või muul moel kinni. Tuli leida head nimed, kes sobiksid meie parameetritega ning kellel oleks 8. juuli vaba. Isegi kui me leidsime sobivad artistid, osutus üks ööpäev enne esinemist nende siia lennutamine ning järgmisse esinemiskohta õigeks ajaks transportimine võimatuks,» lisas Hekkonens.

«Tuleb tunnistada, et asendusartisti leidmine 48 tunniga ongi ebainimlik ülesanne. Vähemalt tegime 150% kõik endast oleneva,» ütles Õllesummeri esindaja.

Vaatamata The Cranberriese esinemise ärajäämisele kestab festival lauluväljakul veel kolm päeva.

The Cranberries teatas oma Facebooki lehel, et 8. juulil Õllesummeril toimuma pidanud kontsert jääb ära.

Ansambel põhjendas otsust pereliikme haigestumisega ja lisas, et nad loodavad siiski varsti Eestisse tulla.

Soovijad saavad alates 11. juulist kuni 26. juulini oma pileti tagasi müüa. Korraldaja rõhutab, et tagasi ostetakse ainult Piletilevist ostetud konkreetselt The Cranberriese kontserdi piletid.

PDF-piletiga, ehk kodus välja trükitud piletiomanikel pole vaja Piletilevisse minna, selle raha tagastab Piletilevi sama perioodi jooksul automaatselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles