FC TVMK langetati Meistriliigas viimaseks

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TVMK mängijad Aivar Anniste (vasakul) ja Sergei Terehhov.
Tallinna TVMK mängijad Aivar Anniste (vasakul) ja Sergei Terehhov. Foto: Raigo Pajula
Eesti jalgpallimeistrivõistlused kolmandana lõpetanud FC TVMK langetati liigatabelis viimasele kohale.

6. novembril kogunenud Eesti Jalgpalli Liidu litsentsikomisjon otsustas klubilt ära võtta Meistri- ja Esiliigas mängimise litsentsi ning lähtuvalt sellest otsustas EJLi juhatus TVMK esindusmeeskonna Meistriliiga hooaja lõpptabelis paigutada 10. kohale.

«Kohtusin FC TVMK presidendi Pjotr Sediniga ja kui EJLi esialgne plaan oli jätkata FC TVMK administreerimist eesmärgiga anda mõne aja pärast klubi juhtkonnale tagasi «terveks ravitud» ja toimiv amatöörklubi, siis kohtumise käigus lepiti kokku, et EJL aitab läbi viia klubi likvideerimise ja sulgemise. Ühelt poolt on klubi kadumine kurb, teiselt poolt arvan, et meie oleme omalt poolt teinud kõik mis võimalik parima lahenduse leidmiseks,» kommenteeris Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. «Olen kindel, et FC TVMK administreerimise alla võtmine oli ainuõige otsus, sest selliselt õnnestus otsa lõppenud kütusega lennuk valutult maandada. Pean selle all silmas nii meistrivõistluseid, mängijaid kui ka treenereid. Sisuliselt on EJL viinud tänaseks läbi ka FC TVMK mängijatele uute jalgpalluritöökohtade leidmise.»

Pohlaku meelest võiks TVMK mängijatele suure tööga teenitud pronksmedalid aga kätte jääda.

EJLi juhatus koguneb teisipäeval, 18. novembril, otsustamaks FC TVMK likvideerimisega seotud nüansse ning siis paneb Pohlak ette ka pronksmedalitega seaotud küsimuse.

«Usun, et see läheb läbi. See oleks mängijate suhtes õiglane. Enamik neist on need medalid välja teeninud,» märkis Pohlak, kes tabelis kolmandaks tõusnud Narva Transi protesti ei kard. «Olen Narva Transi presidendiga neil teemadel rääkinud.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles