Pärnumaal põles maha talu kõrvalhoone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskus sai reede õhtul teate tulekahjust Pärnumaal Kalmaru külas. Põlema oli läinud talu renoveerimisjärgus olev kõrvalhoone. 

Päästjate saabudes põles hoone lausleegis ning tuli levis juba ka elumajale. Päästjate kiire tegutsemine säästis küll eluhoonet, aga kõrvalhoone hävis täielikult - püsti jäid vaid kivist seinad.

Tuld saadeti kustutama nii Vändra, Suure-Jaani kui ka Türi tuletõrjujad.

Esimesena sündmuskohale jõudnud Vändra päästekomando autojuht unustas masinast välja kiirustades automaatkastiga autol käigu sisse. Kuigi masin esialgu kohapealt ei liikunud, paiskus suur auto pärast pumba tööle panekut umbes kümmekond meetrit edasi vastu laste mängumaja. 

Äsja valmis saanud majake sai tugevaid kahjustusi, samuti päästeauto esimene ots. Suure auto rataste alla jäid ka mõned tööriistad. Kuigi sündmuskohal sai autoga edasi töötada, ei tohi sellega enam uutele väljakutsetele reageerida. Pärast sündmuse lõppu vahetatakse katkine päästeauto asendusauto vastu välja ning ühelegi kutsele reageerimata ei jää. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles