Puhkajaid rünnanud koer vigastas naist ja väikest puudlit

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haukuv koer
Haukuv koer Foto: SCANPIX

Tallinnast Saaremaale Karujärve kämpingusse puhkama tulnud pere tegi politseisse avalduse, kuna laupäeva hommikul neid telkimiskohas rünnanud peremeheta suur koer vigastas pereema ja kaasas olnud puudlit.

Pereema Ly Aru kirjelduste kohaselt oli nende väike koer ühtäkki hundikoeral hambus ja ta raputas looma nagu sokki või kaltsu ning õnneks jõuti sekkuda enne, kui hundikoer oleks puudli lihtsalt maha murdnud, kirjutas Meie Maa.

Aru sõnul märkasid nad kella 9 paiku ärgates kämpingus peremeheta-suukorvita ringi hulkuvat hundikoera, kes puhkajate asjadest ja toidulauast üle jooksis, kuid alguses koer endast ohtu ei kujutanud ja loom tiirutas lihtsalt kogu kämpingu territooriumil ja rannaribal, lastega puhkajate keskel.

Naise sõnul teadis üks kämpingu töötajatest rääkida, et umbes nelja kilomeetri kaugusel asuva Peetri talu perenaine oli tulnud hommikul rattaga Karujärve kämpingusse koos segaverelise hundikoera Martaga.

Turismitalu peremees Mihhail Ojakäär sõnas Meie Maale, et suvitajaid rünnanud koer pole nende oma, küll aga olevat ta tihti turismitalu juures, mistõttu oli mees valmis mõistlikkuse piires kõik koera tekitatud kahjud hüvitama, kui talle esitatakse selleks vajalikud kuludokumendid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles