Liibanoni siseminister: tegime eestlaste vabastamiseks palju tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liibanoni siseminister Marwan Charbel ja Liibanoni julgeolekujõudude kindralmajor Ashraf Rifi Beirutis Prantsuse saatkonna juures pärast eestlaste pantvangist vabastamist pressikonverentsi andmas.
Liibanoni siseminister Marwan Charbel ja Liibanoni julgeolekujõudude kindralmajor Ashraf Rifi Beirutis Prantsuse saatkonna juures pärast eestlaste pantvangist vabastamist pressikonverentsi andmas. Foto: SCANPIX

Liibanoni siseminister Marwan Charbel rääkis täna, et julgeolekujõud tegid algusest saadik tugevat tööd, et leida ja vabastada eestlastest pantvangid.

Liibanoni siseminister Marwan Charbel kinnitas ajakirjanikele täna pärast eestlaste vabastamist antud pressikonverentsil, et pantvangide võtmisega seoses on arreteeritud kokku üheksa inimest.

Brigaadikindral Charbeli sõnul suutsid nad 48 tunni jooksul pärast röövi vahistada kolm inimröövi sooritanud meest, vahendas LBC.

Ministri sõnul ei küsinud inimröövi korraldajad lunaraha ja seda ka ei makstud. «Me kavatseme nad üle kuulata ja teha kõik üksikasjad selgeks,» lisas ta.

23. märtsil Bekaa orus kinni võetud seitse eestlast lasti täna vabaks. Viimastel andmetel viibivad nad turvaliselt Prantusmaa saatkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles