Vahistati Narva linnavolikogu liige ja Narva linnas tegutsev ettevõtja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Kohus jättis üleeile Kaitsepolitsei poolt kinni peetud Narva linnavolikogu liikme Fjodor Ovsjannikovi ja Narvas tegutseva ettevõtja eeluurimise ajaks vahi alla. 

Eile taotles Viru ringkonnaprokuratuur kinni peetud isikute vahistamist eeluurimise ajaks, kohus rahuldas prokuröri taotluse, teatas Viru ringkonnaprokuratuur. Mehi kahtlustatakse mitmetes erinevates kuritegudes.

Fjodor Ovsjannikovi kahtlustatakse konkurentsi kahjustav kokkulepe sõlmimises ja kooskõlastatud tegevuses, millega otseselt või kaudselt määrati kindlaks kolmandate isikute suhtes hinna- ja muid kauplemistingimusi ning jagati kaubaturg (Narva linn). Samuti kahtlustatakse teda mõjuvõimuga kauplemises ja mõjuvõimuga kauplemise katses. Lisaks eelnenule kahtlustatakse teda ametiisiku poolt talle lubatud vara vastuvõtmisega nõustumises, mis on toimepandud nõudmisega ja suures ulatuses vastutasuna selle eest, et ametiisik oma ametiseisundit kasutades paneb toime seadusega lubatud teo ning rahapesus.

Kinni peetud ärimeest kahtlustatakse samades kuritegudes, välja arvatud pistise võtmine.

Kinnipidamised on seotud kriminaalasjaga, mille raames uuritakse konkurentsi kahjustava kokkuleppe sõlmimist Narva linnas ehitusvaldkonnas tegutsevate ettevõtete vahel ja selle täpseid asjaolusid ja seotud isikute ringi.

Viru ringkonnaprokuratuuri teatel pole käesoleval ajal võimalik rohkem kriminaalasja kohta andmeid avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles