Tammiste ja Sepp tulid 49erFX klassi EM-il juunioridest 4. kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp Foto: Drew Malcolm

Poolas Gdynias peetud 49erFX ja 49er klasside täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlustel said Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp juunioride seas 4. ning üldarvestuses 26. ja vennad Roihud 53. koha.

49erFX klassis võistlevad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp lõpetasid EM-i 26. kohaga, olles kõigile riikidele avatud arvestuses 33ndad. Juunioride arvestuses kuulub neidudele 4. koht. Kvalifikatsiooni järel hõbegrupis võistelnud naiskond kogus finaalsõitudest ka neli esikümne resultaati, millest parim oli kolmas finišitulemus.

“Valdavalt puhusid vaiksed meretuuled kiirusega 2-5 m/s ja oli laineloks,” kommenteeris Kätlin Tammiste EM-il valitsenud olusid.

49er klassis lõpetasid Juuso ja Henri Roihu EM-i 53ndana ning avatud arvestuses 72. kohaga.

49erFX klassi Euroopa meistriteks tulid norralannad Helene Naess ja Marie Ronningen ning 49er klassis hispaanlased Diego Botin ja Iago Marra. Juunioride Euroopa meistrid on vastavalt hispaanlannad Carla Munte Carrasco ja Marta Munte Carrasco ning sakslased Jacob Meggendorfer ja Andreas Spranger.

EM-i kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liit seisab igapäevaselt purjespordi ja huvimeresõidu arendamise eest Eestis. Tegutseme järjekindlalt selle nimel, et purjetamise harrastajate, tippsportlaste ja regattide arv Eestis kasvaks aasta aastalt. Liidu eesmärgiks on kaasa aidata meie purjesportlaste tippkonkurentsi jõudmisele rahvusvahelistel tiitlivõistlustel ja tuua Eestisse kõrgetasemelisi purjetamisvõistlusi. Meie unistus on, et juba lähiaastail saame Eestis võõrustada mõnd maailmaklassi purjetamisregatti, näiteks Purjetamise Maailma Karika finaali või isegi Volvo Ocean Race'i. Hoiame Eesti kui mere- ja purjetamisriigi mainet aus.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Strand, Eesti Meedia, Helly Hansen, Matek ja LTT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles