Repliik: vigase pruudi matused

Risto Berendson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Berendson.
Risto Berendson. Foto: .

Parem õudne lõpp kui lõputu õudus. Jalgpalliklubi TVMK tegevust lõpetades otsustas Eesti Jalgpalliliit just nii käituda. Ja õigesti tegi. Pruut oli väliselt küll kena, st et mängis kohati päris ilusat jalgpalli, kuid sisu asjal ei olnud. Ime, et jalgpallijuht Aivar Pohlak niigi kaua - kaks aastat - seda vigast vankrit vedada viitsis ja TVMK mängijaile liidu rahakotist palka maksis.

Võinuks ju aasta veel venitada, sest Hispaania ja Türgi mängudelt saadud 35 miljoni kroonine tulu seda võimaldanuks. Ent kas raha ahju kühveldamisel on mõtet, kui on näha, et klubile ei tekigi koduses jalgpallis oma identiteeti?

Miljonite TVMKsse matmise asemel tegi Pohlak hiljuti hoopis suurejoonelise kinnisvaratehingu Saaremaal looduskaunis kohas Sõrve säärel.

Ja vaevalt et TVMK kadumine kohaliku meistriliiga taset oluliselt lahjendab. Tipus küll, kuid TVMK tasemel mängijate lisandumine muudesse meistriliiga klubidesse tõstab liiga keskmist taset kindlasti. Ja aastate pärast tuleb see ainult kasuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles