Kadrioru staadioni uus ilme maksis ligi 770 000 eurot

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru staadion.
Kadrioru staadion. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eesti Kergejõustiku Liidu teatel läks Kadrioru staadioni renoveerimine maksma ligi 770 000 eurot.

Uuendustööde käigus sai Kadrioru staadion ligi 8000 ruutmeetrit Mondo rajakatet, mille sarnasel on peetud kergejõustikualasid ka viimasel üheksal olümpial, samuti uue ketta- ja vasaraheiteringi, kuhu sai ka uus IAAFi normidele vastav kaitsevõrk, vahendas ERR Uudised.

Staadion sai ka kaks uut kuulitõukesektorit, ühe uue kettaheiteringi staadioni põhjasektoris, kus vastavalt tuuleoludele on nüüd võimalus valida võistluste läbiviimiseks erineva suunaga heitesektoreid ning ühe uue ketta- ja vasaraheiteringi staadioni harjutusväljakul, kaks kaugus- ja kolmikhüppepaika ning uued kaheksa meetrit pikad lipuvardad, mis paigaldati peatribüünilt nähtavale kohale.

Lisaks soetati staadionile juurde võistlusinventari, paigaldati tribüünile pressile mõeldud lauad ja toolid, korrastati vastastribüüni ja  pressiteenistusele mõeldud ruume.

85 aasta pikkuse ajalooga Kadrioru staadion on Tallinna esindusstaadion, mis sai värskema ilme enne järgmisel nädalal algavaid juunioride Euroopa meistrivõistlusi kergejõustikus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles