Hushovd: täna olnuks nagu Norra meistrivõistlused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thor Hushovd
Thor Hushovd Foto: SCANPIX

Prantsusmaa velotuuril 16. etapil (162,5 km) said kaksikvõidu norralased - lõpuspurdiga teenis esikoha tänavusel tuuril ka kollast särki kandnud Thor Hushovd (Garmin), kellele see oli tänavune teine etapivõit.

Teise koha sai sama Edvald Boasson Hagen (Sky) ning kolmas oli Norra päritolu, kuid Kanadas sündinud Ryder Hesjedal (Garmin), kes kaotas võitjale kaks sekundit.

«See on ebareaalne,» vahendab Cyclingnews.com Hushovdi sõnu. «Tour algas hästi, olin seitse päeva liidrikohal, siis suutsin üksinda etapi võita ja täna võitsin taas, alistades oma kaasmaalase ning ka tiimikaaslase Hesjedali.»

«Mõtlesin, et täna olnuks nagu Norra meistrivõistlused,» lisas ta. «See on uskumatu – siin võistleb vaid kaks norralast ja just meie heitlesime etapivõidu nimel.»

Touri üldliidrikoha säilitas prantslane Thomas Voeckler (Europcar), kelle edu teiseks tõusnud Cadel Evansi (BMC) ees on 1.45 ning kolmandal kohal oleva Fränk Schleki (Leopard-Trek) ees 1.49.

Tänasel etapil 18. koha saanud Voeckler aga kinnitas taas, et on üsna veendunud, et jääb lähipäevil kollasest särgist ilma. «Suutsin küll praegu särgi enda selga jätta, aga minu lagi on käes,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles