Läänemere tee lasteaia juures on ohtlik auk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohtlik auk.
Ohtlik auk. Foto: Lugeja foto

Lasnamäel Läänemere tee ääres asuva Vormis 1 lasteaja vahetus läheduses haigutab murul salakaval auk, kuhu võivad samas ringi jooksvad lapsed sisse kukkuda ja end vigastada.

Murelik inimene saatis Postimees.ee`le pildid, kus on salakaval auk muru sees hästi näha. Inimene kirjutas ka, et ta oli juba 9. juulil Tallinna abitelefonile helistanud ja august teada andnud. Eile oli aga olukord lasteaia vahetus läheduses ikka samasugune.

«Huvitav, kas tuleb oodata, kuni keegi augus oma kondid murrab,» küsis lugeja. «Eriti ohtlik on see auk lastele, kes ikka rohu peal jooksevad.»

Lasnamäe linnaosa linnamajanduse osakonna juhataja Vello Karu ütles, et pärast Postimees.ee`lt saadud infot saatis ka kohe oma töötajad olukorraga tutvuma ning kindlasti võetakse ohutusnõuded kasutusele.

Linnaosavalitsuse heakorra ja haljastuse peaspetsialisti Moonika Visteri sõnul on ilmselt tegu vana kaevuga, mis praegu ei ole kasutusel. Lahtine kaev suletakse kiiremas korras betoonkaanega, esialgu on aga õnnetuse vältimiseks augule paigaldatud vineer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles