Rock Ramp teeb täna Viljandis avapaugu

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Saar

Viljandis algab täna kolm päeva kestev festival Rock Ramp, mis pakub külastajaile parimat kodumaist rokkmuusikat. Festivaliga samaaegselt toimub linnas ka tsikliüritus Motoramm 2011.

Esinejaid jätkub mitmesse kohta - Lossimägedes on üles pandud kaks lava, kuid kontserdid toimuvad ka klubides Vana Lennukitehas ja Rubiin.

Kokku esinesb festivalil 34 Eesti rokikollektiivi, teiste hulgas Kosmikud, Lenna, Winny Puhh, Popidiot, Tanel Padar & The Sun, A-Rühm, Onu Bella, Shower, Dramamama, Tharaphita, Nihilistikrypt.

Festivali peakorraldaja Juhan Nöpsi sõnul on viimased ettevalmistused täies hoos. «Tehases on tänaseks kõik valmis, lossimägedes käivad tööd tõenäoliselt öö läbi,» märkis ta. «Ilmajaam on lubanud ilusat ilma ja piletimüüki arvestades võib tänavu oodata publikurekordit. On oodata vägagi rokkivat nädalavahetust.»

Festivaliga paralleelselt toimuva tsikliürituse Motoramm 2011 raames peetakse linnatänavail lisaks paraadile erinevaid huvitavaid võistlusi.

Nagu eelnevatel aastatel, pakub Rock Ramp ka tänavu tasuta festivalikülastamise võimalust alla 10aastastele ja üle 60aastastele, samuti vähekindlustatutele ja suurperedele.

Möödunud aastal kujunes enam kui 3500 külastajaga Rock Ramp Eesti suurimaks rockfestivaliks. Samas ei toimunud mullu teisi suuri rokifestivale nagu Rabarock ja Green Christmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles