Millised ärid on kõige perspektiivikamad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasaegsele inimesele on karjäär esmatähtis ning selle tagajärjel tekib suhetes lähedastega lahendamatuid probleeme.
Kaasaegsele inimesele on karjäär esmatähtis ning selle tagajärjel tekib suhetes lähedastega lahendamatuid probleeme. Foto: SCANPIX

Suurim Ameerika ärianalüüside tootja IBISWorld on välja toonud kuus kõige perspektiivikamat ärivaldkonda, kus pisikesed ja keskmised  ettevõtted võivad lähiaastail suurimat kasvu loota. Päris üks ühele see Ameerika värk Eestis ei kehti, aga hea on neid teada ikkagi:

§             Võlgade sissenõudmine. Uued töökohad ja taastuv kinnisvaraturg toovad turule värsket raha. Võlanõudjad saavad selle siis kokku korjata, sest paljud ei jõua ega taha sellega ise tegeleda.

§             E-kaubandus ja online-oksjonid. Järjest lihtsam ja odavam on teha hästi disainitud veebilehte, samuti on üha paranenud e-äride oskused teha efektiivset turundust ja mängida allahindlustega.

§             Keskkonnaalane nõustamine. Keskkonnanõuded muutuvad karmimaks ja samal ajal segasemaks. Iga ehitus- ja jäätmekäitlusfirma vajab nõu, aga varsti vajab seda igaüks, kes julgeb oma majas või maatükil midagi teha.

§             Kinnisvara hindamine. Kinnisvaraturg näitab elavnemise märke ning kasumite kasvades hakkavad paljud ettevõtted aktiivsemalt uusi kontoreid otsima.

§             Reklaamiagentuurid. Agentuurid, mis teevad hästi sihitud reklaami,online-reklaami ja kombineeritud kampaaniaid, võivad looda priskele tükile pirukast. Suured võitjad võivad olla mobiilireklaami firmad.

§             Karjäärinõustamine ja tööoskuste treening. Selleks et tööturul välja paista, on vaja oma oskusi parandada või hoopis uusi omandada.

Allikas: Inc.com, http://www.inc.com/ss/6-top-performing-industries-for-2011#0

www.ajakiridirector.wordpress.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles