Raskete teeolude tõttu ei püsi bussid graafikus

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss Tallinna kesklinnas.
Buss Tallinna kesklinnas. Foto: Toomas Huik

Tallinna autobussikoondise (TAK) teatel on kogu pealinnas raskete teeolude tõttu liiklus tavapärasest palju aeglasem ning bussid ei püsi seetõttu graafikus.

TAK-i suhtekorraldusjuht Sirje Roht märkis, et kella 14 seisuga võisid bussid olla sõltuvalt liinist oma õigest graafikust maas kuni 30 minutit.

«Bussid sõidavad nii, kuidas üldine autovoog võimaldab,» märkis ta. Lumi muutis teeolusid ja esimene hetk on alati ootamatu - ei olda harjunud libedaga sõitma ja autod ei saa foori tagant liikuma.»

Roht lausus, et väikeautode kokkupõrkeid on olnud ridamisi ning ühe bussijuhi sõnul nägi ta Lasnamäelt kesklinna poole sõites 3 kilomeetri jooksul viit avarii teinud sõiduautot.

«Lumi on rataste all kinni sõidetud ja tänavad libedad,» märkis Roht. «Pealelõunal on bussidel raskusi Tähetorni mäest üles saamisega, libe on ka Muuga aedlinnas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles