Advokatuur arvas Viktor Kaasiku oma ridadest välja

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Kaasik
Viktor Kaasik Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Advokatuuri juhatus otsustas täna rahuldada vandeadvokaat Viktor Kaasiku avalduse arvata ta advokatuurist välja seoses talle esitatud pistisekahtlustusega.

Kaasik teatas advokatuuri juhatusele, et OÜ Advokaadibüroo V. Kaasik & KO lõpetab tegevuse advokaadibüroona alates 26. juulist 2011 advokaadibüroo pidaja otsuse alusel, teatas advokatuur.

Kaasik tervislikel põhjustel tänasel juhatuse istungil ei osalenud.

«Viktor Kaasik esitas advokatuuri juhatusele avalduse advokatuurist väljaarvamiseks ja teatise advokaadibüroo tegevuse lõpetamisest ning juhatus arvas Viktor Kaasiku tänasel istungil advokatuurist välja. Kaasiku esitatud avaldusest ilmnes, et tema advokaadina tegutsemise jätkamine ei ole antud olukorras võimalik,» ütles advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg pärast juhatuse koosolekut Postimees.ee'le.

Kaasik oli advokatuuri liige alates 1983. aastast ja vandeadvokaat alates 1992. aastast.

Põhja ringkonnaprokuratuur kahtlustab Kaasikut pistise andmises Tallinna linnaplaneerimise ameti juhatajale Toomas Õispuule. Pärast kahtlustuse saamist esitas Kaasik avalduse advokatuurist lahkumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles