Esmaspäeval algavad garantiitööd Mäo liiklussõlmes

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Esmaspäeval, 8. augustil alustab Nordecon Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 89. kilomeetril Mäo külas kuni pühapäevani kestva garantiitööga, mille käigus asendatakse 20 meetri ulatuses vigastatud drenaažitoru.

Tööd toimuvad Tallinna suunalt Paidesse pööraval mahasõidurambil, teatas ettevõtte pressiesindaja.

Tööde teostamiseks piiratakse töötsoonis kiirust ning kitsendatakse sõidurada, kuid ümbersõite, sõiduradade sulgemisi ja muid suuremaid liikluskorraldusmuudatusi plaanis ei ole.

«Kuigi kahjustatud lõigu pikkus on 20 meetrit, tuleb vahetada dreenitoru välja 200 meetri ulatuses, et tagada süsteemi kindel toimimine tulevikus,» rääkis Nordecon ASi teedeehituse direktor Jaanus Taro. «Dreenitoru kahjustus põhjustas vee valgumise tee alla ning see tõi kaasa kevadisel ajal asfaltkatte kerkimise. Järgmiseks pühapäevaks on garantiitööd tehtud ning seejärel taastame koheselt ka senise liikluskorralduse.»

Mäo möödasõidu garantiiaeg kestab kuni 2016. aastani ning selle aja jooksul tuleb ettevõttel likvideerida kõik ilmnenud puudused.

Mäo möödasõidu hanke käigus projekteeriti ja ehitati Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 85. ja 91. kilomeetri vahel asuv lõik uuele trassile, millega Tallinna ja Tartu vaheline tee vähenes 0,7 kilomeetri võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles