Jõelähtmel jätkavad liidritena Holland ja Austria

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Suursalu
Mark Suursalu Foto: Mats Soomre

Pärast teist päeva jagavad Jõelähtmel toimuval Omega Mission Hills World Cup European Qualifier’il esikohta Holland ja Austria, kes lõpetasid päeva vastavalt 74 ja 73 löögiga.

Kahe päeva järel on mõlema võistkonna tulemuseks 136 lööki. Liidritepaarile kaotab kahe punktiga Sloveenia, Eesti meeskond koosseisus Mark Suursalu ja Egert Põldma hoiab 10. kohta.

Suursalu ja Põldma, kes lõpetasid päeva tulemusega 80 lööki ning kahe päevaga on teinud 147 lööki, oma mänguga rahule ei jäänud. «Tänane mäng ei õnnestunud kummalgi, eksimusi tuli liiga palju,» sõnas Suursalu. «Kehva mängu tõttu oli green’il lähilöökide võimalusi vähe, pidime pidevalt lööma pikki palle,» lisas Põldma.

Eesti golfiprofid lootust kolme hulka jõudmiseks veel maha matnud pole. «Punktivahed võistkondade vahel pole liiga suured, peame lihtsalt mängima agressiivsemat mängu. Ees seisab veel kaks võistluspäeva, homme tahame teha hea tulemuse, et pühapäeval võimalikult kõrgelt positsioonilt alustada,» kinnitasid Suursalu ja Põldma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles