RMK soovib hankega taastada Soomaa rahvuspargi maastikke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomaa.
Soomaa. Foto: Kerli Sosi

Riigimetsa majandamise keskus (RMK) kuulutas reedel välja riigihanke Soomaa rahvuspargi maastike taastamiseks.

Tööde käigus teostatakse Soomaa rahvuspargis Viljandi- ja Pärnumaal Kõpu-Tõramaa-Jõesuu tee ja Kildu-Oksa-Tõramaa tee ümbruses ning Tõramaa jõe kaldaaladel ja jõeluhtadel raadamine. Töö ligikaudne pindala on 105 hektarit.

Raadamise käigus toimub puude, põõsaste ja võsa langetamine, vajadusel langetatud puude järkamine, raiutud tüveste ja võsa kokkuvedu ning ladustamine või põletamine, kändude freesimine ja mätaste freesimine. Kändude ja mätaste freesimine tuleb teostada kogu raadamise alal.

Töid ei ole lubatud teostada 15. aprillist kuni 31. juulini. Tööd võetakse vastu, kui kõik tööd on objektil lõpetatud ja teostatud nõuetekohaselt. Hankes küsime raadamistööde hinda ühe hektari kohta ning summat kogu töö kohta tervikuna.

Kõik teostatavad tööd peavad olema lõpetatud tuleva aasta 30. septembriks. Pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab RMK 23. augustil kella 11-ni Tartusse RMK riigihangete osakonda aadressil Rõõmu tee 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles