Schumacher: pigem olen meeskonnale probleemiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher tunnistas, et on Mercedes GP-le pigem koormaks, mitte edasiviivaks jõuks.

42-aastane Schumacher naasis tippsporti mullusel hooajal, soovides aidata meeskonnal areneda. Paraku pole kõik plaanide järgi kulgenud ja paljud on öelnud, et Schumacheri tagasitulek oli viga, vahendab Planet-F1.

Schumacheril pole pooleteise aasta jooksul veel poodiumile jõuda õnnestunud, senine parim koht on neljas, lisaks on ta pidevalt pidanud tunnistama oma noorema meeskonnakaaslase Nico Rosbergi paremust.

Sakslasele pole aga pettumust valmistanud mitte üksnes tema tulemused, vaid ka tõsiasi, et Mercedes pole suutnud luua konkurentsivõimelist autot ning seetõttu on ta hakanud kahtlema, kas tasub võistlemist jätkata.

«Tulin Mercedesesse kindla eesmärgiga: mitte vahendeid valimata võite teenida, vaid sooviga aidata meeskonnal areneda,» rääkis Schumacher intervjuus Corriere dello Spordile. «Pigem olen meeskonnale probleemiks. Selge on see, et olen nüüd rahulikum kui varem ja ma ei tea, kas minu mõtteviis on selle meeskonna jaoks õige. Mul on piisavalt kogemusi ja ma tean, millal peab keskenduma. Mõne aja pärast tuleb aga otsustada, kas jätkan vormel-1 sarjas või lõpetan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles