Citycon lisab Magistrali kaubanduskeskusele 3000 ruutmeetrit

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magistrali keskuse laiendus.
Magistrali keskuse laiendus. Foto: Citycon

Mustamäel Sõpruse puiesteel asuva Magistrali kaubanduskeskuse omanik Citycon kavatseb keskust laiendada ning sellele lähiajal 3000 ruutmeetrit kaubanduspinda lisada.

Keskuse juht Mati Pops ütles, et keskus läheb uuendamisele, kuna praegune vana maja on oma elukaare läbinud. «See on amortiseerunud välimuselt ja olemuselt ja niši poolest. Igatepidi teeme ta kvaliteetsemaks,» sõnas Pops.

Raha süstitakse keskusesse 6,5 miljonit eurot, sinna tuleb uusi poode ning praegune ankurrentnik Rimi peaks oma kontseptsiooni muutma, lisas Pops.

Uue osaga jääb Magistral siiski Tallinna kaubanduskeskuste suurusjärjestuses lõppu, olles tagapool nii Rocca Al Marest, Kristiine Keskusest, Ülemiste Keskusest, Lasnamäe Centrumist ja Viru Keskusest. Suurusega teeb keskus silmad ette Norde Centrumile, ütles Pops.

Samas kuuluvad kaks esimest loetelus olevat keskust Magistrali omanikule Cityconile, mis kogupinda arvestades võib Eesti suurima kaubanduspinnaga kelkida.

Keskust haldav ettevõte Magistrali Kaubanduskeskuse OÜ käive möödunud aastal oli 25,7 miljonit krooni vähenedes aastaga ligi viis protsenti. Firma kasum oli 7,3 miljoni, võrreldes 51 miljoni kroonise kahjumiga 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles