Pirita hooldamata teed nuhtlevad endiselt autojuhte

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus Tallinnas.
Lumekoristus Tallinnas. Foto: Raigo Pajula

Pirita linnaosavalitsuse teatel ei ole selle piirkonna teede lumest puhastamise eest vastutav AS Teho endiselt saanud oma tööga hakkama.

Kuigi alles üleeile saatis Pirita linnaosavalitsus ettevõttele selgesisulise signaali, et nende tegutsemisega ei olda rahul - teed ja tänavad Pirita linnaosas olid endiselt trööstitus seisus ning vastavalt sellele vähendati lepingust tulenevat kuutasu ligemale 35 000 krooni võrra - siis ka tänane päev ei toonud suuri muudatusi, teatas linnaosavalitsus.

Ehkki sulailm ja vihm andsid ettevõttele võimaluse ennast rehabiliteerida, ei muutunud eilse päeva jooksul olukord tuntavalt paremaks - Randvere teel ja Lepiku teel võisid ennast autoroolis segamatult tunda vaid maasturijuhid, teatasid linnajuhid. Väiksemad teed tänavad saavadki rohkem lootusi panna sulailmadele.

Pirita linnaosavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Merike Kalam, kes on viimased paar päeva kõikjal Pirital olukorraga tutvumas käinud, nentis, et kuigi ettevõtjaga on püütud hoida igati häid suhteid ning alati on leitud võimalusi koostööks, siis ei jää paraku mitte midagi muud üle, kui AS Tehoga sõlmitud lepingu tasust taas 10 protsenti maha arvata.

Pirita linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul saabki iga firma võimakus testitud just kriitilistes oludes ning praegune situatsioon näitab selgelt Teho suutlikkust linnarahvast teenida. «Firma on endale võtnud selgelt üle jõu käiva ülesande,» lausus Terik.

Merike Kalami sõnul peaks homseks olema olukord tunduvalt paranenud - loomulikult juhul, kui lubadused paika peavad.

Praeguseks on Pirita linnaosavalitsus teedehooldajale makstavast summast arvestanud maha juba 20 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles