Lootsmann: Ratas oleks pidanud valijatega aktiivsem olema

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värner Lootsmann.
Värner Lootsmann. Foto: Raigo Pajula

Keskerakonna Harjumaa piirkonna esimees Värner Lootsmann arvab, et 27. augustil toimuval erakonna kongressil valitakse esimeheks tagasi Edgar Savisaar, ning leiab, et Jüri Ratas oleks valijatega pidanud aktiivsem olema.

Harjumaa piirkonna juhatus tahab erakonna esimehe kohal näha senist esimeest Edgar Savisaart, aukohtu esimees võiks olla Kalle Klandorf ja revisjonikomisjoni üks liikmetest Keila linnavolikogu esimees Ago Kokser, vahendas ERRi uudisteportaal Lootsmanni sõnu intervjuus ajalehele Harju Elu.

Lootsmanni sõnul on Harjumaa enam kui tuhandeliikmelisel piirkonnal suur mõju – kongressi 1600-st delegaadist on harjumaalasi 126.

Lootsmann arvas, et Savisaar võidab, ehkki mitte nii kindlalt kui varasematel kordadel. Samas lisas ta, et Ratas oleks valijatega pidanud aktiivsem olema, tulevaste valijatega sagedamini kohtuma ning oma ideid selgitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles