Kaitseministeeriumi ametnike jaoks toodi majja psühholoog

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pidid mõned kaitseministeeriumi töötajad tulistamise tõttu ametiruumidest lahkuma akna kaudu. Täna on neil tavaline tööpäev.
Eile pidid mõned kaitseministeeriumi töötajad tulistamise tõttu ametiruumidest lahkuma akna kaudu. Täna on neil tavaline tööpäev. Foto: Toomas Huik

Eilsest tulistamisest hoolimata tulid kõik kaitseministeeriumi ametnikud täna tavalisel ajal tööpostile, kuid nende jaoks tuli majja ka kaitseväe psühholoog.

«Tööpäev algas täna tavapärasel ajal ja rutiinselt, kõik töötajad on oma tööpostidel. Keegi koju ei jäänud, sealhulgas mitte ka need inimesed, kes sattusid eile olema kurjategija vahetus läheduses,» ütles kaitseministeeriumi pressiesindaja Peeter Kuimet Postimees.ee’le.

«Soovijatele on majas olemas kaitseväe psühholoog, kelle käest inimesed saavad abi või tuge küsima ja minna vestlema.» Kuimeti sõnul on see tavapärane protseduur igal pool, kus selline äkiline ohtlik vahejuhtum on toimunud.

«Hommikul toimus kogu maja koosolek, kus veelkord räägiti kõigile üle, mis eile majas toimus, et kõigil töötajail oleks info. Minister ja kantsler tunnustasid kõiki, kes vapralt oma kohuseid täitsid ja professionaalselt tegutsesid, evakuatsiooni läbi viisid, samuti kaitseväe valverühma liikmeid,» lisas Kuimet.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles