Purikaohver Milana jõudis tagasi Eestisse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milana Kaštanova
Milana Kaštanova Foto: Erakogu

Mullu veebruaris Peterburis katuselt allalükatud jääkamakaga pähe saanud Eesti neiu Milana Kaštanova jõudis täna pärast enam kui aasta pikkust Saksamaal Kölnis järelravil viibimist Eestisse, et jätkata taastumist Tartus.

Täna lõunal Soomest saabunud laeval oli vaid üks masin, kiirabiauto, millega toodi Saksamaalt koju Milana Kaštanova, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Tartu ülikooli spordimeditsiini ja taastusravi kliiniku ees tütart oodanud isa Vadim Kaštanov sõnas, et Milana on paranenud üle ootuste hästi ning rääkimata oleviku- ja minevikusündmuste mäletamisest, on taastunud ka näiteks vene, inglise, eesti ja ka hispaania keele oskus.

Eesti haigekassa arstide konsiilium kuulutas mullu juhtumi vähe lootustandvaks ja neiule pakuti hooldusravi Keila haiglas.

Saksamaa kliinikuga sai pere kokkuleppele, et 60 000 eurot jäädakse hetkel võlgu, kuid tüdruku isa loodab, et selle summa mõistab kohus välja Peterburi linnalt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles