Politsei palub abi juba ligi neli aastat kadunud mehe leidmisel

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Karu.
Andrus Karu. Foto: Politsei

Jõgeva politsei palub kaaskodanike abi, et teha kindlaks 37-aastase Andrus Karu (pildil) asukoht.

Lõuna prefektuuri teatel külastas Andrus Karu Jõgevamaal Puurmani vallas Kursi külas oma sugulasi ja tuttavaid viimati 2007. aasta oktoobrikuus. Pärast seda ei ole lähedased meest enam näinud, ka ei ole Andrus Karu ise lähedastega ühendust võtnud. Kuni käesoleva ajani on mehe asukoht teadmata.

Andrus Karu on tugeva kehaehitusega, umbes 176 sentimeetrit pikk. Tal on tumedad lühikesed juuksed, milles pisut halli ning seljal ja kaelal on mehel arm.

Prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel selgitas, et politseile teadaolevalt viibib mees välismaal. Taga otsitakse teda aga seoses perekondlike asjaajamiste vajadusega.

Kõigil, kel on teavet kirjeldatud mehe asukohast või oskavad anda abistavat infot tema leidmiseks, palutakse ühendust võtta Jõgeva politseijaoskonna  telefonil 776 8445, 526 6249, politsei lühinumbril 110 või e-posti aadressil helle.martinson@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles